Samen met jou. Van A tot Z.

Op Oak Street kan je rekenen.

Eerst denken en dan doen

Strategisch advies

Samen met jou analyseren we de behoeften, bepalen we de doelstellingen en definiĆ«ren - in functie van jouw budget - de  geschikte oplossing.  Met heldere afspraken en een duidelijke planning beginnen we goed voorbereid aan elk traject.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Concept & Design

Aan de hand van interactieve workshops & wireframes werken we samen de structuur uit voor jouw web applicatie. Ook zorgen we voor een modern, responsive en uitnodigend design voor al jouw interfaces. De gebruikservaring op deze manier visualiseren en uitwerken laat toe om grote aanpassingen en bijkomende kosten tijdens de ontwikkeling te vermijden.

Sterk in codeer- en integratiewerk

Development

Zodra het concept duidelijk is, bouwen wij jouw web applicatie en zorgen voor integratie met de nodige marketing tools en jouw digitale omgeving  (CRM, DAM, PIM, ...). Het resultaat is een web applicatie die er goed uitziet, eenvoudig beheerd kan worden en alles in huis heeft om de conversie te verhogen en jouw online doelstellingen te behalen.

Tijdens de ontwikkeling gaan we gefaseerd te werk. Tussentijdse milestones, demo sessies en updates zorgen dat je steeds op de hoogte bent van de vooruitgang en laat ons toe na te gaan of het resultaat voldoet aan jouw verwachting. Zo kunnen we tijdig kunnen bijsturen indien nodig.

De technologie die we gebruiken laten we afhangen van jouw specifieke situatie. Van all-in-one systemen (Kentico) tot applicaties gekoppeld met een headless CMS, onze experten maken het waar.

Aan de slag

Implementatie

Zodra de technische oplossing er staat, begint jouw verhaal pas echt. Content marketing, campagnes, SEO, SEA, social media marketing, ... laat je begeleiden  door onze experten om jouw doelstellingen te bereiken.