Kentico

Web content management, ecommerce en online marketing in één platform

Kentico is een volledig geïntegreerd ASP.NET platform dat toelaat om performante websites te creëren en de gebruikservaring te optimaliseren. Kentico beschikt over zeer veel out-of-the box functionaliteiten en is eenvoudig in gebruik. Al meer dan 25.000 websites maken vandaag gebruik van Kentico.  

Oak Street is een trotse Gouden partner van Kentico. 

Kentico gouden partner

Alles in één

Web content management

Kentico laat jou en jouw collega's toe om samen eenvoudig content en webpagina's te beheren, in meerdere talen en aan de hand van gebruiksvriendelijke editing tools en widgets. Integratie met vrijwel elk back-end systeem (DAM, PIM, ...) zorgt voor een naadloze link met jouw digitale omgeving.

E-commerce

Kentico laat toe om van uw website en echt verkoopskanaal te maken. Je kan eenvoudig producten beheren en gebruik maken van functionaliteiten zoals cross-selling en promoties.  Bovendien kan het systeem gekoppeld worden aan een CRM, ERP of payment gateway om een oplossing te bieden die volledig beantwoord aan jouw behoeften.

Online Marketing

Kentico beschikt over heel wat online marketing tools om de conversie te verhogen. Via één platform kan je snel en eenvoudig analytics raadplegen, leads scoren, campagnes voeren, A/B testen uitvoeren, marketing automation doorvoeren, ... . Zo zorg je voor de juiste content, bij de juiste persoon, op het juiste moment.

De voordelen van Kentico op een rijtje

All-in-one

Geen frustratie over implementatie, onderhoud en gebruik van verschillende systemen.

Gebruiksvriendelijk

Samen met collega's, eenvoudig content, pagina's en marketing initiatieven beheren.

Schaalbaar

Robuust genoeg om mee te groeien met het bedrijf

Uitbreidbaar

Mogelijkheid tot linken van tools en systemen door integratie via APIs

Op maat

Uitgebreide set out-of-the box en aanpasbare functionaliteiten

Goede ondersteuning

24/7 beschikbaar & 7-day bug-fix policy.