Web content management, e-commerce en online marketing in één platform

Kentico

Kentico is een volledig geïntegreerd ASP.NET platform dat toelaat om performante websites te creëren en de gebruikservaring te optimaliseren. Kentico beschikt over een breed palet aan functionaliteiten, maar blijft eenvoudig in gebruik. Al meer dan 25.000 websites maken vandaag gebruik van Kentico.  

Waarom Kentico gebruiken als CMS?

Met Kentico als  content management systeem maken bedrijven optimaal gebruik van online mogelijkheden. De nodige features, inclusief e-commerce en online marketing, zorgen voor een vlotte gebruikservaring, voor de betrokken teams én de eindklant. 

Dankzij de uitgebreide mogelijkheden is het met Kentico niet langer nodig om allerlei verschillende tools op te zetten. Zo biedt het systeem een oplossing voor bedrijven die sterk willen inzetten op content marketing, met alle technische oplossingen voor de uitdaging die marketing vandaag de dag is. 

Kentico biedt een eenvoudig en gebruiksvriendelijk contentbeheer aan, voor elke gebruiker. Deze gebruiksvriendelijkheid maakt het verschil tegenover zijn open-source concurrenten, zoals Wordpress en Drupal. 

Gebruik Kentico voor webshops en e-commerce 

Daarnaast biedt Kentico ook een solide e-commerce module aan. Sinds versie 11 beschikt Kentico over sterke e-commerce mogelijkheden, die normaal gezien enkel beschikbaar zijn in webshop-focused software. Op die manier combineert Kentico content en commercie in één user-centered systeem. 

Bezoekers naar je bedrijf brengen met online marketing

Een directe meerwaarde van Kentico zien we terug in de online marketing mogelijkheden. Hiermee kan u out-of-the-box personaliseren, A/B-tests uitvoeren, contacten opvolgen en leads binnenhalen! Zo bewijst het CMS zijn meerwaarde, met een duidelijke ROI.  

Waarom werkt Oak Street met Kentico?

Kentico biedt zowel voor marketeers als ontwikkelaars een platform op maat. 

Voor ontwikkelaars omdat het systeem gemakkelijk uitgebreid kan worden, met integraties van third party software (zoals Salesforce, DAM-systemen, ...). Daarnaast is het CMS schaalbaar en gemakkelijk up te daten. 

Voor marketeers biedt Kentico de mogelijkheid om zelf aanpassingen door te voeren aan de website, zonder tussenkomst van een ontwikkelaar. Zo kunnen marketing campagnes flexibel en snel worden opgezet. Bovendien voorziet het systeem steeds integraties met de favoriete tools van de marketeer, zoals Hotjar, Google Analytics en Ads of koppelingen met Salesforce en Hubspot, you name it.  

Oak Street is een trotse Gouden partner van Kentico

Kentico gouden partner
Links
Laat je gegevens achter en we bezorgen je een gehoste versie van Kentico

Probeer Kentico nu uit!


Alles in één systeem

Web content management

Kentico laat jou en je teams samenwerken, om content en webpagina's te beheren. Eenvoudig, in meerdere talen en aan de hand van gebruiksvriendelijke editing tools en widgets. Integratie met vrijwel elk back-end systeem (DAM, PIM, ...) zorgt voor een zorgeloze intergratie met jouw bestaande digitale omgeving.

E-commerce

Kentico laat toe om van je website een echt verkoopskanaal te maken. Je kan eenvoudig producten beheren en gebruik maken van functionaliteiten zoals cross-selling en promoties.  Bovendien kan het systeem gekoppeld worden aan een CRM, ERP of payment gateway om een oplossing te bieden die volledig beantwoord aan jouw behoeften.

Online Marketing

Kentico beschikt over alle nodige online marketing tools om conversie te verhogen. Via één platform kan je snel en eenvoudig analytics raadplegen, leads opvolgen, campagnes opzetten, A/B testen uitvoeren en aan de slag met marketing automation. Zo zorg je voor de juiste content, bij de juiste persoon, op het juiste moment.

De voordelen van Kentico op een rijtje

All-in-one

Geen stress over implementatie, onderhoud of gebruik van verschillende systemen.

Gebruiksvriendelijk

Teams werken samen, om eenvoudig pagina's, content en marketing campagnes te beheren.

Schaalbaar

Robuust systeem, dat mee kan groeien met jouw bedrijf. 

Uitbreiden

Link de nodige tools en systemen door integratie via APIs. 

Op maat

Uitgebreide set praktische, aanpasbare functionaliteiten. 

Goede ondersteuning

Alle service is 24/7 beschikbaar en bugs worden steeds binnen 7 dagen gefixt.