Een aantrekkelijke bedrijfswebsite

GUMM

Headless CMS

Onze content marketing partner GUMM  had een bedrijfssite nodig die hen kon helpen hun online aanwezigheid te vergroten. 

De uitdaging

Naast het weergeven van de diensten die zij aanbieden aan ondernemers en de competenties  van het GUMM team, was het voor hen belangrijk dat de nieuwe website ook belangrijke functionaliteiten voor online marketeers voorzag:

  • Blog artikelen die gemakkelijk te bewerken zijn, voor alle leden van het team. 
  • Steeds een connectie met social media, om alle content gemakkelijk te kunnen delen. 
  • Een aantrekkelijke vormgeving, zodat klanten zich direct welkom voelen bij GUMM. 
  • Call-to-actions die eenvoudig te beheren zijn

Het resultaat

In een nauwe samenwerking werd een easy-to-use website opgeleverd, waarin verschillende soorten content in de spotlights gezet kan worden. Naast blogs, werden ook cases, contact formulieren en quotes van klanten als functionaliteit voorzien. Aangezien bloggen de voornaamste activiteit is op de website, zorgde Oak Street voor een user friendly interface, met duidelijke instructies voor de copywriters. 

Met deze website kan GUMM steeds een overzicht geven van succesvolle projecten en de voordelen van content marketing delen met potentiĆ«le klanten.  

"Het is een zeer constructief samenwerken met Oak Street. De uitdagingen die we als content marketeers tegenkomen, werden steeds opgevolgd, zodat wij konden focussen op copywriting en SEO. Onze website is onze online uitvalsbasis, die we gemakkelijk kunnen blijven updaten." 

Kitty Bons, Content Marketeer at Gumm