Leander, .NET developer bij Oak Street

Oak Street team

 Als .NET developer bij Oak Street kijk ik vooral uit naar de verscheidenheid van projecten, klanten en technologieën waar ik mee in aanraking zal komen. Ik wil me echt gaan verdiepen en specialiseren in development, en daar krijg ik bij Oak Street ook de kans en de ruimte voor. 

Oak Street werkt voor haar projecten grotendeels met Kentico als CMS-systeem. In België zijn we één van de weinige partners die momenteel al met deze technologie werken. Tijdens mijn eerste week werd ik onmiddellijk ondergedompeld in dit CMS-systeem. Via een opleiding kon ik kennismaken met concepten en voorbeelden om mezelf helemaal vertrouwd te maken met Kentico en de vele mogelijkheden ervan. Zo kan ook ik voor onze klanten het beste resultaat aanbieden.

Nu word ik binnen verschillende projecten ingezet, gaande van content websites tot slimme jobsites en webshops. Bovendien denk ik mee na over hoe we bepaalde problemen kunnen oplossen. Als .NET developer vind ik het vooral uitdagend om de vragen van een klant één voor één aan te pakken om zo tot de best mogelijke oplossing te komen. Ik ben ook betrokken bij alle stappen binnen dit proces, van analyse en ontwikkeling tot de implementatie.

Een andere reden waarom ik tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe job voor Oak Street heb gekozen is de losse sfeer die er tussen de collega’s heerst. Dit merkte ik al tijdens mijn eerste sollicitatiegesprek en dit werd ook bevestigd tijdens mijn eerste weken. Als start-up zijn we natuurlijk maar een klein team maar iedereen kan goed met elkaar overweg. Zo krijg ik binnen onze projecten veel ondersteuning van de andere developers, kan er al eens gelachen worden en gaan we vaak samen lunchen.